مرتضی پاک نیت

بلاگ تحقیقاتی و علمی و پژوهشی...

مرتضی پاک نیت

بلاگ تحقیقاتی و علمی و پژوهشی...

مرتضی پاک نیت

این بلاگ حاصل 10 سال تجربیات بنده هست، به همین دلیل تحقیقاتی و پژوهشی بوده، و برای دانشجویان و کاربران عزیز و گرامی جهت رشد و شکوفایی علم و علم اندوزی ایجاد گردیده است.

با مدیریت: مرتضی پاک نیت

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
آخرین نظرات
  • ۲۳ ارديبهشت ۹۶، ۱۴:۰۸ - زهرا محمودی
    احسنتم
نویسندگان

اینترنت اشیاء در فنآوری های بیسیم

پنجشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ ب.ظ

اینترنت اشیاء در فنآوری های بیسیم

عنوان موضوع:اینترنت اشیاء در فنآوری های بیسیم

رشته :نرم افزار

مقطع:کارشناسی ارشد

  • پرسش اصلی تحقیق (مسألة تحقیق) :

  • سوابق مربوط (بیان منحصر سابقة تحقیقات انجام شده دربارة موضوع و نتایج به دست آمده در داخل و خارج از کشور نظرهای علمی موجود دربارة موضوع تحقیق)
  • فرضیه ها یا پر سش ها (هر فرضیه به صورت یک جمله خبری نوشته شود.)

  • اهداف تحقیق (شامل اهداف علمی1 کاربردی2 و ضرورت های3 خاص انجام تحقیق)
  • در صورت داشتن هدف کاربردی بیان نام بهره وران (اعم از مؤسسات آموزشی و اجرایی و غیره)
  • جنبة نوآوری و جدید بودن تحقیق در چیست؟ ( این قسمت توسط استاد راهنما تکمیل شود.)
  • روش کار
  • روش گردآوری اطلاعات (میدانی، کتابخانه ای و غیره)

  • ابزار گردآوری اطلاعات

  • روش تجزیه و تحلیل اطلاعات
  • . فهرست منابع و مآخذ (فارسی و غیرفارسی) مورد استفاده در پایان نامه به شرح زیر

قیمت:150000 تومان

‌تعریف مساله :‌

پیشرفت بسیار سریع در فنآوری های بیسیم و ظهور نسل جدیدی از دستگاه های بیسیم (WD) که کوچکتر و ارزان تر می باشند.تمامی جنبه های زندگی روزمره را تحت تاثیر قرار داده است.امروزه بسیاری از اشیا1 زندگی روزمره با مجهز شدن به (WD) هایی کوچک،کم توان و حتی غیر فعال قابلیت تعامل بیسیم با یکدیگر را دارند.بنابراین تنها حدود دو دهه است که اینترنت راه خود را به خانه های مردم باز کرده است.با این وجود تغییری که در نحوه زندگی ان ها ایجاد کرده،شگرف بوده است.پس اینترنت اشیا حضور فراگیر اشیا متنوعی همچون برچسب های RFID،حسگرها،عملگرها،گوشی های هوشمند و غیره در اطراف ماست.که با شبکه شدن و داشتن ادرس های منحصر به فرد قادرند با یکدیگر تعامل کرده،وسرویس هایی را به ما ارائه دهند.2 اینترنت شبکه‌ی جهانی است که ارتباط تمامی کاربران را با هم برقرار می‌کند، اما ساختار این شبکه در حال تغییر است. همه‌ی ما از لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند جهت برقراری ارتباط بین دوستان خود استفاده می‌کنیم. اغلب اطلاعات بین ما و دوستان از طریق سرورهایی که وظیفه‌ی اجرای سایت را برعهده دارند و نرم‌افزارهای ایمیل رد و بدل می‌شود. درنهایت می‌توان گفت اینترنت از کاربران، دستگاه‌های سمت کلاینت و سرورها تشکیل شده است؛ اما عضو جدیدی در حال اضافه شدن به این مجموعه‌ است. این عضو جدید کاربر نیست و از آن به عنوان «Things» یا اشیا یاد می‌شود، این کلمه از عبارت «the Internet of Things» برگرفته شده است. یک «شی» ممکن است به هر دستگاهی که دارای سنسوری جهت تبادل اطلاعات است خطاب شود. مثال‌هایی از این سنسورها شامل سنسور دما، سنسورهای ترافیک و سنسورهای اندازه گیری انرژی است.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۳۱
مرتضی پاک نیت

اینترنت اشیا